Brannsikring og vedlikehold av tak

Tak og stigeservice AS har i mange år levert en rekke tjenester innen takstiger, brannsikring og vedlikehold av tak for kunder over hele Elverum og rundt i Norge. Vi jobber tett med Gjøco slik at vi alltid kan tilby de beste produktene i våre takfornyingsprosjekter. Vårt hovedmål er å utføre hver eneste jobb grundig, effektivt og til en konkurransedyktig prislapp.

Ta kontakt med oss i dag for et pristilbud!

Be om pristilbud

Her er et Låvetak som er malt med gjøco emaljelakk som er svært slitesterk og bra for rustangrep, og som har en lang levetid på spesielt bølgeblikkplater / Takplater.av alle typer

Vi kan blant annet hjelpe deg med:

Takstige bilde

Takstiger

Vi leverer og monterer takstiger til både industri og private hjem og borettslag. Takstigene har sklisikre trinn og er godkjent i henhold til forskrifter og gjeldende krav og er av høy kvalitet. Vi tilpasser våre stiger etter ønsket lengde. Takstigene vi leverer er fra Lobas. Ta kontakt for å motta et godt tilbud på takstiger fra Tak og stigeservice AS.

Takstiger

Blikk og beslag

Tak og stigeservice AS monterer og tilpasser forskjellige beslag til alle typer tak og profiler. Vi sørger for et vanntett og sikkert tak, og leverer tilpassede beslag til blant annet vindu, møne, vindski og gesims og lignende. Har du spesielle behov innen blikk og beslag så finner vi alltid en løsning. Ta kontakt med oss i dag for blikk og beslag!

Snøfanger på svart tak

Snøfangere

Når det snør som mest er det viktig med et sikkert tak som holder snøen på plass. Med snøfangere fra Tak og Stigeservice AS reduserer du faren for at snø og is raser ned fra taket og påfører eventuelle personskader på de som beveger seg i nærheten. Store tak krever ofte flere rader med snøfangere, vi kommer gjerne på en befaring og tar en vurdering.

Vi leverer snøfangere fra TB Taksikring og kan tilby løsninger som passer til de fleste tak.

Maling av takplater

Maling av takplater

Har du et gammelt bølgeblikktak som etter mange år har blitt nedbrutt av vær og vind som forårsaker flassende maling og rustangrep? Eller har du falmende steinprofilerte takplater? Med kvalitetsprodukter levert av Gjøco maler vi nytt liv i dine nedslitte og rustede tak. Tak og Stigeservice AS har god erfaring med maling av takplater. Ta kontakt med oss i dag!

Rengjøring av tak

Vasking og rengjøring av tak

Vasking og rengjøring av tak er viktig og bør gjøres regelmessig for å sørge for at taket holder seg vanntett og skadefritt i lang tid. Vi har bred erfaring med vasking og rengjøring av tak. Vi sjekker takstein for skader og slitasje, pipe- og luftehatter for lekkasjer og rensker avløp for løv og jord. Ta kontakt med oss i dag for vasking og rengjøring av tak!

Gul brannredningsstige

Brannredningsstiger

Tak og stigeservice AS hjelper deg med kjøp og montering av brannredningsstiger. Vi har lang erfaring med brannsikring og leverer kun godkjente produkter med lang holdbarhet. Vi leverer brannredningsstiger som ikke er til sjenanse på husveggen. Når brannstigen ikke er i bruk vises den kun som en list på husveggen som enkelt kan utløses ved valgte rømningspunkter. Brannredningsstiger som Tak og Stigeservice leverer er av god kvalitet fra Norgesstigen.

Har du spørsmål, eller ønsker du å motta et pristilbud?

Vi vil gjerne høre fra deg! Kontakt oss for en uforpliktende takprat.

Kontakt oss